2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Programı

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz döneminde ikili ilişkiler çerçevesinde programlarına devam ediyor. Bu yaz fakültemiz Türkiye’de paydaşları olduğu ilahiyat fakültelerinin himayelerinde Kıraat ve Arapça programları düzenleyecektir. Söz konusu programlar 24 Haziran 20 Temmuz arasında toplam 4 hafta olarak gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda erkek öğrencilerimiz için, Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Kıraat, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Arapça, Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Arapça, Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’de Arapça programları düzenlenecektir. Kız öğrencilerimiz için İstanbul Fatih Müftülüğü’nde Kıraat, Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Arapça programları düzenlenecektir. İlgili programlara hali hazırdaki tüm öğrencilerimiz ve Kıbrıslı tüm mezunlarımız katılım hakkına sahiptirler. İlgili programlarda katılımcıların tüm iaşe ve ibate (yeme ve içme) masrafları ilgili kurumlarca karşılanacaktır. Programa katılmak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın 7 Mayıs 2019 tarihine kadar dekanlığa müracaat etmeleri gerekmektedir.