Doç. Dr. Ü. Horozcu “Mükemmeliyetçilik” başlıklı konferansını yaptı

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılı akademik ve bilimsel etkinliklere Doç. Dr. Ümit Horozcu’nun 10 Aralık 2018 tarihinde İlahiyat Fakültesi konferans salonunda verdiği “Mükemmeliyetçilik” başlıklı sunumuyla devam edildi. “Kişilik Gelişimi ve Din” konferanslar dizisinin dördüncüsü mahiyetindeki konferansta Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez ve öğretim üyelerinin dışında çok sayıda öğrenci dinleyici olarak hazır bulundu. Konferansta, Doç. Dr. Horozcu, bireyin yaşamını olumsuz etkileyen kişilik özelliklerinden biri olan mükemmeliyetçiliği ve mükemmeliyetçiliğin bireyin ve çevresinin hayatında meydana getirdiği olumsuz psiko-sosyal sonuçları ele aldı. Konferanslar serisinin beşinci halkasının 17 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirileceği ilan edildi.