Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan AYCAN, Takviye Arapça Kursu Kapsamında Ankara’da Bulunan Öğrencilerimize İslamî Değerler ve Örneklik Kavramının Önemiyle İlgili Bir Konferans Verdi.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan AYCAN, Takviye Arapça Kursu kapsamında Ankara’da bulunan öğrencilerimizi ziyaret ederek, konferans verdi. Öğrencilere İlahiyat kimliğinin vazgeçilmez önemini vurgulayan AYCAN, Peygamberlik kavramı üzerinden İslamî örneklik, Tevhid, Nübüvvet ve Ahiret kavramlarının hayati değerini anlatarak dikkatleri çekti. Konferansta, İslamî değerlerle uyumlu bilimsel çalışmaların gerekliliğini ve İslamî değerlere uygun bilim üretmenin önemini vurgulayan Prof. Dr. İrfan AYCAN, öğrencilere kapsamlı bir perspektif sunarak, İlahiyat kimliğinin önemini daha iyi anlamalarının ve İslamî değerlere uygun bilimsel çalışmalara yönelik farkındalıklarını arttırmalarının önemine dikkat çekti.