Arapça Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı hk. (DÜZELTMELİ)

2021-2022 Eğitim-Öğreitm Yılında Fakültemize yeni kaydolan öğrenciler ve 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı Hazırlık Sınıfında başarısız olan öğrenciler için Arapça Yeterlilik Sınavı Eğitim-Öğretim yılının ilk günü 20 Eylül (Pazartesi) 2021 tarihinde saat 11.00’de İlahiyat Fakültesi binası zemin kattaki İH-0-D01 (MAVİ SALON)’da yapılacaktır.  Sınavdan 30 dk önce sınav salonuna gelmeleri gerekmektedir. Kimlikleriyle birlikte gelmeleri zorunludur.  Kurşun kalem, tükenmez kalem ve silgilerini de getirmeleri sınavı yerine getirmeleri bakımından önem arz etmektedir.

Sınava girecek olanların öncesinde [email protected] adresine sınava girmek istediklerini beyan eden mail atmaları, mail’de öğrenci numaralarını, adlarını ve soyadlarını belirtmeleri gerekmektedir.

Başarılar dileriz…