“Bağlılık ve ve Bağımlılık” başlıklı konferans gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde tertip edilen “Kişilik Gelişimi ve Din” konferanslar serisinin ikincisi Doç.Dr. Ümit Horozcu’nun 6 Kasım 2018 tarihinde İlahiyat Fakültesi konferans salonunda “Bağlılık ve ve Bağımlılık” başlıklı konferansıyla gerçekleştirildi. Doç.Dr. Horozcu, kendini gerçekleştirmiş insanların diğer insanlara bağımlı olmadığına, topluma uyum göstermekle birlikte yalnız da yaşayabilme özelliğine sahip olduğuna dair bilimsel tespitlerini aktardı. Oldukça ilgi çeken konferansı Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez’in yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler de takip etti. Konferanslar serisinin üçüncü halkasının 4 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirileceği ilan edildi.