Dekanımız Prof.Dr. Mehmet Mahfuz SÖYLEMEZ, Fakültemizin Hedefleri ile İlgili Açıklamalarda Bulundu. “Gelecekte Fakültemizi Kendi Mezun Öğrencilerimize Teslim Edeceğiz.”

Dekanımız Prof.Dr. Mehmet Mahfuz SÖYLEMEZ Fakültemizin hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu; “Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak en temel hedefimiz, kendi yetiştirdiğimiz nitelikli öğrencilerimizin sayısını arttırarak nitelikli mezunlar vermektir. Fakültemizde yetişen ve hoca olarak göreve başlayan, Meryem Sezgin, Ayşe Beyazyüz ve Emre İlbars gibi, kendi öğrencilerimizin akademik ve bireysel gelişimini destekleyerek nitelikli öğrencilerimizi üniversitemizin bünyesinde tutmayı amaçlamaktayız. Bu hedefimiz ile gelecekte fakültemizi kendi mezun öğrencilerimize teslim edeceğiz.”