Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in Riyasetinde İslam Düşünce Enstitüsü, Takviye Arapça Kursu İçin Ankara’da bulunan Öğrencilerimizi Ağırladı.

Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in riyasetinde kurulan İslam Düşünce Enstitüsü, bugün takviye Arapça kursu için Ankara’da bulunan öğrencilerimize ev sahipliği yaptı. Bu özel davette Prof. Dr. Mehmet Görmez, öğrencilere İslami eğitim ve İslam kültürünü daha derinlemesine yaşamaları konusunda önemli katkılarda bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez ise, Arapça’nın İslam dünyası ve İslami literatür açısından önemini vurgulayarak, bu Arapça kurslarımızın öğrencilerin dil yetkinliklerini geliştirme ve kültürel birikimlerini artırma yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Bununla birlikte, yurtiçinde ve yurtdışında her yaz düzenlediğimiz takviye Arapça kursumuzun öğrencilerimizin Arapça öğrenimine ciddi derecede katkı sağladığını ifade etti.