Fakülte Öğrencilerimiz Arasında Ailesi Deprem Bölgesinde Yaşayanlardan Bizlere Ulaşan Bilgilere Göre Öğrencilerimizin Son Durumları

Fakülte öğrencilerimiz arasında ailesi deprem bölgesinde yaşayanlardan bizlere ulaşan bilgilere göre, Arapça hazırlık sınıfı öğrencimiz Raziye Çakmak’ın annesi, babası ve abisi, Ali Keser’in köylerinden 6 akrabası, Semanur Karakaya ve Serap Nur Karakaya’nın akrabaları, mezunlarımızdan Fatma Köse’nin kızı ve torunu, Tuğba Yıldırım’ın kuzenleri, Muhammed Kılıç’ın 2 amcası, 3. Sınıf öğrencilerimizden Muammer Gezer’in akrabaları ve köylüleri vefat etmiştir. Vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz. Göçük altından yaralı olarak kurtulan öğrencilerimize de yüce mevladan acil şifalar dileriz.

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı