Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mahfuz SÖYLEMEZ, Tercih Aşamasındaki Öğrencilere Davet Mesajı Yayınladı.

Geleceğimiz olan Sevgili Gençler!

Geleceğinize yön verecek olan tercihlerinizin önemli bir eşiğindesiniz. Üniversite hayatı, sadece akademik bilgiyle sınırlı kalmayan, aynı zamanda sosyal ve kişisel gelişiminizi de şekillendiren bir süreçtir. Biz de bu bilinçle devamlı olarak öğrencilerimize özel programlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Şimdi, yeni bir sayfanın başlangıcında olduğunuzu bilmek, sizin için oldukça önemli. Özellikle de üniversitemizde ârif olanın ilmine koştuğu bir ortamda, bilgiyle donanacak, özgün düşüncenizi geliştirip, topluma değer katacak birer lider olarak yetişeceksiniz. Bu doğrultuda Yakın Doğu Üniversitesi olarak, güçlü akademik kadromuz, modern eğitim yöntemlerimiz ve donanımlı kampüsümüzle sizlere en iyi olanakları sağlayarak öğrenci merkezli bir anlayışla yıllardır başarılarla dolu bir eğitim serüveni sunuyoruz. Sahip olduğumuz sayısız imkanlarla hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için siz değerli öğrencilerimizi erdemli ve bilge bir yaşamı benimseyen, ahlaki ve kültürel değerleri içselleştirmiş olan Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültemize bekliyoruz.

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Mehmet Mahfuz SÖYLEMEZ