İstanbul İlahiyat Fakültesinde Kıraat Dersine Başlayan Öğrencilerimiz Fakülte Dekanımızı Ziyaret Ettiler

İstanbul İlahiyat Fakültesinde kıraat dersine başlayan öğrencilerimiz Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez’i İstanbul İlahiyat Fakültesindeki odasında ziyaret ettiler ve verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Fakülte dekanımız da burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada kursa düzenli devam etmelerini, kendilerine sağlanan bu imkanların farkına varmalarını, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini, Yakın Doğu Üniversitesini ve Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesini en iyi şekilde temsil etmeleri gerektiğini söyledi ve kendilerine başarılar diledi.

Görüşmede Yakın Doğu İlahiyat Fakültesinin bir önceki Dekan Yardımcısı Dr. Öğ. Üyesi Fethullah ZENGİN de hazır bulundu.