İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul’da bulunan Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizi konuk etti. Cuma günü programları bağlamında Süleymaniye camisi ve külliyesini ziyaret ettiler.

İbn Haldun Üniversitesi, İstanbul’da bulunan Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizi konuk etti. Cuma günü programları bağlamında İbn Haldun Üniversitesi tarafından Süleymaniye camisine ve külliyesine geziler düzenlendi. İbn haldun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin dekanı Prof. Dr. Bilal Aybakan, fakülte öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi İhsan Kahveci; Fakülte Dekanımızın ve fakültemizin hocalarından Doç. Dr. Mustafa Kelebek ile Meryem Sezgin’in de iştirak ettiği bu gezide, İbn Haldun Üniversitesi mihmandarlığında öğrencilerimize kahvaltı ikram edildi. Sonrasında gerçekleştirilen konuşmada, İbn Haldun Üniversiresi İlahiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Bilal Aybakan, Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Akabinde Fakülte dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez, İbn Haldun Üniversitesine ve onların mihmandarlığına teşekkürü içeren bir konuşma yaptı. Kahvaltı sonrası Süleymaniye’nin bir parçası olan Dârul hadis, Dârul kura, Mimarsinan mezarı, Şeyhülislamlık (İstanbul Müftülüğü), İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsü, itfaiye kulesi, Beyazıt meydanı, Beyazıt camisi, Kalenderhane Camisi gibi bir çok tarihi cami ve mekan öğrecilerimiz tarafından ziyaret edildi.