İstanbul’da takviye Arapça kursu için bulunan öğrencilerimiz, İslam Medeniyeti Müzesini ziyaret ettiler. Dekanımızın eşliğinde ziyaret edilen müze Türkiye’nin en büyük camisi olan ve 60.000 kişinin aynı anda namaz kılabildiği Büyük Çamlıca camiinin girişinde yer almaktadır. Fakülte hocalarımızdan Doç.Dr. Mustafa Kelebek ve Meryem Sezgin’in de katıldığı gezimizde ziyaret edilen bu Müzede Asrı saadetten itiraben medeniyetimizin bakiyelerinin bir kısmı sergilenmektedir. Programa Reisu’l-Kurra Mustafa Demirkan hocamız da katıldı. Hocamız burada öğrencilerimize bir de konuşma yaptı. Konuşmasında Büyük Çamlıca Camisi ve müzesi hakkında bilginin yanı sıra öğrencilerimize nasihatte de bulundu.