“Kişilik Gelişimi ve Din” başlıklı konferanslar dizisinin sonuncusu gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin 2018-2019 eğitim öğretim yılı akademik ve bilimsel çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen, Doç. Dr. Ümit Horozcu tarafından verilen “Kişilik Gelişimi ve Din” konferanslar dizisinin sonuncusu 25 Aralık 2018 tarihinde İlahiyat Fakültesi konferans salonunda yapıldı.  “Sade ve Kolay İnsan Olmak” alt başlıklı konferansta, sade ve doğal olmanın kişilik gelişimindeki yerini ele aldığı konferansta Doç.Dr. Horozcu ayrıca, kolay insan olma erdeminin psiko-sosyal etkisi üzerine bilimsel tespitleri paylaştı. Önceki haftalarda olduğu gibi konferansta öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenciyle birlikte Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahfuz Söylemez de hazır bulundu. Konferans sonunda söz alan Prof.Dr. Söylemez, güz dönemi final sınavları nedeniyle konferanslar serisinde sona gelindiğini, zengin içerikli bilimsel programların bahar döneminde de devam edeceğini ilan ederek Doç.Dr. Horozcu ve katılımcılara teşekkür etti.