Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültemizin İstanbul’da düzenlemiş olduğu Arapça Yaz Kursumuz 12.08.2022 tarihi itibariyle sona erdi. Kursa katılım sağlayan ve başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

11.08.2022 tarihinde yapılan sınav ile öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi. Kursu birincilikle bitiren Elif Gül Akgün ve Zeynep Nur Yıldız’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Program boyunca bizi ağırlayan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Muslu’ya, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ümit Horozcu’ya, program boyunca kıymetli birikimlerini öğrencilerimize aktaran Arapça hocaları Doç. Dr. Süleyman Kablan, Doç.Dr. Cemal Abdullah Aydın, Ar. Gör. Musa Sancak, Ar. Gör Mehmet Hayri Acat, Ar. Gör. Aziz Ençakar hocalarımıza ; programa Kıbrıs’tan iştirak eden kurs koordinatörümüz Doç. Dr. Mustafa Kelebek ve koordinatör yardımcımız Öğr. Gör. Meryem Sezgin’e ve bilhassa Fakültemizin dekanı Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez’e teşekkürlerimizi sunarız.