Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültemizin öğrencilerinin, Arapça seviyelerini daha da yukarıya çekmek için İstanbul’da hızlandırılmış Arapça kampı düzenlenmektedir. Fakültemiz tarafından düzenlenen bu kamp 17 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mahfuz Söylemez hocamızın önderliğinde Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültemizin öğrencilerine özel, Arapça seviyelerini daha da yukarıya çekmek için İstanbul’da hızlandırılmış Arapça kampı düzenlenmektedir. Kampımız 17 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında sürmektedir. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde düzenlediğimiz bu kampımızda öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeye yönelik Arapça, Sarf, Nahiv, Kıraat ve Muhadese gibi dil seviyelerini geliştirecek takviye dersler verilmektedir. Daha önce yurt içi ve Mekke’de olduğu gibi yurt dışında düzenlediğimiz dil kurslarımıza bu kez İstanbu’da devam ediyoruz. Dersler, konaklama ve yemekler gibi masrafların fakültemiz tarafından karşılandığı bu programımızda İslami ilimlerin olmazsa olmazı Arapça’ya yönelik öğrencilerimizin meleke kazanması amaçlanmaktadır.