Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Olarak Daha Önce Yurt içi ve Yurt dışında da Düzenlediğimiz Dil Kurslarımıza bu kez Ankara’da Devam Ediyoruz.

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak daha önce yurt içi ve yurt dışında da düzenlediğimiz dil kurslarımıza bu kez Ankara’da devam ediyoruz. Dersler, konaklama ve yemek gibi masrafların fakültemiz tarafından karşılandığı bu programımızda İslami ilimlerin olmazsa olmazı Arapça’ya yönelik öğrencilerimizin meleke kazanması amaçlanmaktadır. Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mahfuz SÖYLEMEZ hocamızın önderliğinde ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini de gezdirmeyi de hedeflediğimiz bu kursumuz Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültemizin öğrencilerine özeldir. Bu vesileyle 1 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde düzenlenen bu kursumuzda öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeye yönelik Arapça, Sarf, Nahiv, Kıraat ve Muhadese gibi takviye dersler verilmektedir.