Öğr. Gör. Ayşe BEYAZYÜZ
Öğretim Üyesi
İlgili Haberler

Ayşe Beyazyüz. Akademik CV İçin Tıklayınız.

5 Mayıs 1984 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul’da Lise öğrenimini ise Bursa’da tamamladı. Sonrasında bazı özel kurumlarda Arapça, fıkıh, tefsir, hadis, tasavvuf ve bazı usul dersleri aldı. 2015 yılında Bursa ‘da Fatih Sultan Mehmet Cami Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamladı. 2018 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat fakültesinde Ön Lisans eğitimini tamamladı. 2019 Yılında Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanarak 2021 yılında birincilikle mezun oldu. Aynı yılda Yakın Doğu Üniversitesinde Arap Dili Ve Belagatı Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans eğitimine başladı. Ayşe Beyazyüz hali hazırda Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.